Meteen naar de inhoud

Werkzaamheden

Ik houd mij binnen de IV en IT bezig met de onderstaande onderwerpen. Daarbij vervul ik meestal de rol van adviseur, beheerder of (deel)projectleider.

Informatiebeveiliging beslaat het onderwerp (cyber)security en privacy. Door het treffen van maatregelen zorg je dat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens voldoen aan de gestelde eisen.

Functioneel beheer gaat over het vormgeven en managen van de informatievoorziening van een organisatie. Informatie kan net als arbeid en geld worden gezien als een productiemiddel.

Digitalisering is het toepassen van IT-systemen om processen te informatiseren en automatiseren, en daarmee te verbeteren.

WordPress staat bekend als applicatie om eenvoudig een website op te zetten. Met WordPress kun je echter veel meer soorten oplossingen implementeren: een webshop, afgeschermd intranet of landingspagina voor een marketingcampagne.

Technologie waar ik ervaring mee heb: Microsoft 365, Google Apps, contentmanagement systemen, e-commerce, enterprise service bus, Jira, Confluence en TOPdesk. Aangevuld met theorie├źn zoals: SAFe, Scrum, BiSL, Lean Six Sigma en ISO 27001 (BIO).

Foto via Unsplash.com