Meteen naar de inhoud

Werkzaamheden

Ik houd mij binnen de IV en IT bezig met de onderstaande onderwerpen. Daarbij vervul ik meestal de rol van adviseur, beheerder of (deel)projectleider.

Functioneel Beheer gaat over het vormgeven en managen van de informatievoorziening van een organisatie. Informatie kan net als arbeid en geld worden gezien als een productiemiddel.

Security beslaat het onderwerp informatiebeveiliging. Door het treffen van maatregelen zorg je dat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens voldoen aan de gestelde eisen.

Digitalisering is het toepassen van IT om processen te informatiseren en automatiseren, en daarmee te verbeteren.

WordPress staat bekend als applicatie om eenvoudig een website op te zetten. Met WordPress kun je echter veel meer soorten oplossingen implementeren: een webshop, afgeschermd intranet of landingspagina voor een marketingcampagne.

Technologie├źn waar ik ervaring mee heb: Microsoft 365, Google Apps, contentmanagement systemen, e-commerce systemen, enterprise service bus, producten van Atlassian en TOPdesk. Dit aangevuld met frameworks zoals: Agile, Scrum, BiSL, ITIL, PRINCE2, Lean Six Sigma en ISO 27001.